Aktuelt

Foodtrucks og full fart på gatefest

Både innenfor og utenfor Skur 13 kunne man kjøpe mat. Musikken satte stemningen i det store lokalet på Filipstad. Prosjektleder Eva Pedersen og styreleder Solvor Øverlien Magi tok imot med velkomstdrikk og store smil. Stemningen sto i taket på og foran scenen. Foodtrucks sørget for at gjestene fikk urban mat fra ulike verdensmetropoler. Skur 13. Frivillige tok imot gjestene. Espen Grønlis utstilling av ildsjelene bak Designers Saturday ble vist på festen. Designers Saturday-festen ble holdt på Skur 13, og bransjen møttes for noen avslappende timer etter en hektisk dag.

 

Tradisjonen tro ble Designers Saturday Oslo også i 2017 toppet med en fest der «alle» i design- og møbelbransjen møttes. Skur 13 på Filipstadkaia var scene for festlighetene som startet rett etter at showroomene lukket dørene for dagen.

 

Publisert 26.09.2017 18:09

Temaet var Street Party og Skur 13 var delt inn i fire ulike soner som representerte urbant liv i Frankrike, Italia, New York og selvsagt Oslo. Hver sone hadde typiske drikkevarer fra sitt sted, som de besøkende kunne kjøpe i en av de mange barene, og Oslo Brewing COmpany stilte med spesiallaget øl.

I tillegg ble gjestene tatt imot av styreleder Solvor Øverlien Magi og prosjektleder Eva Pedersen i Designers Saturday Oslo som bød på en velkomstdrink til festdeltakerne som hadde trosset ruskeværet for å bli med på moroa!

– Vi gleder oss over å se at så mange - leverandører, produsenter, arkitekter og designere - også blir med på denne delen av Designers Saturday Oslo, sier Pedersen. – Dette er, som resten av arrangementet, en unik mulighet til å treffe alle kjente i bransjen og dessuten å bli kjent med nye ansikter og kontakter.

Fire foodtrucks var plassert rundt om i skuret, og gjestene kunne velge fra varierte menyer.  Blant annet fikk man i SAAL-trucken Slow Roasted Pork med rosmarinpoteter, hos Sushirull kunne man få fish n’ chips, Anne på Landet serverte suppe og skogsoppsandwich og RÅ bød på thai streetfood. Dessuten kunne man kjøpe pølser og hamburgere fra en kvalitetsleverandør.

I konsertdelen av Skur 13 ble det trangt om saligheten og høy stemning da Ulrikke Brandstorp, kjent fra The Voice og MGP, og Kim Rune Hagen fra Idol satt i gang på scenen godt støttet av et knallsterkt band satt sammen av en av Norges beste trommeslagere, Totto Hansen som har spilt sammen med blant annet Marius Müller.

Både samarbeidspartnere og konkurrenter ble sett i entusiastisk dans foran scenen eller i gode samtaler ved de mange langbordene som fylte skuret. Kanskje bransjefesten også ble starten på nye prosjekter som kan tas i øyesyn under neste Designers Saturday Oslo i 2019?

 

Ulrikke Brandstorp og Kim Rune Hagen med band dro opp stemningen i konsertdelen av festlokalet.